Op zoek naar chauffeurs? Maak gebruik van een IBO-traject inclusief rijbewijs C/CE!
18-10-2017

Op zoek naar chauffeurs? Maak gebruik van een IBO-traject inclusief rijbewijs C/CE!

Vlaanderen investeert vanaf midden 2017 jaarlijks in 200 IBO-trajecten gekoppeld aan een opleiding Rijbewijs C/CE met vakbekwaamheid voor de sectoren onderhevig aan de kilometerheffing!

Het beroep vrachtwagenchauffeur is een traditioneel knelpuntberoep. Door het uitbesteden van 200 IBO-trajecten gekoppeld aan een opleiding Rijbewijs C/CE met vakbekwaamheid wil VDAB de bestaande opleidingscapaciteit verder verruimen en de instroom in het beroep aanzienlijk verhogen.

De doelgroep is de niet-werkende werkzoekenden vanaf 18 jaar die aspiratie hebben voor het beroep van chauffeur C/CE en die beschikken over een definitief en geldig rijbewijs B. Een degelijke kennis van het Nederlands is noodzakelijk aangezien alle opleidingen en examens in het Nederlands verlopen.

De uitvoerende partners zijn Randstad voor West-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg en Syntra Midden-Vlaanderen voor Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Brussel.

Meer informatie vindt u onder Werkgevers -> Op zoek naar chauffeurs?

Of u kan voor al uw vragen rechtstreeks contact opnemen met het Sociaal Fonds op 02/213.14.17 of via ruben.janssens@fonds127.be